Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Четверта Чернігівська обласна історико-краєзнавча конференція

Четверта Чернігівська обласна історико-краєзнавча конференція

               18 жовтня 2017 року відбулася Четверта Чернігівська обласна історико-краєзнавча конференція учнівської молоді, присвячена 90-річчю журналу «Краєзнавство», у якій взяли участь понад 70 учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів області, що займаються науково-дослідницькою роботою історико-краєзнавчого напрямку.

12:44 18.10.2017

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКА  УКРАЇНИ

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

      Традиційно в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День Українського козацтва та День захисника України.  Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони поєднали в собі символ віри та нездоланності духу; пробуджують у нас любов та повагу до героїчного минулого нашого народу та символізують відродження національної свідомості. Так, 13 жовтня 2017 року в Лосинівському Будинку культури пройшли урочисті заходи з нагоди цих свят. З вітальним сломом до всіх присутніх звернувся селищний голова Володимир Андрієць. Побажав він міцного здоров’я, радості, добра та невичерпної енергії, миру в нашій державі.

15:16 17.10.2017

МИ ПИШАЄМОСЯ СВОЇМ ПЕРЕМОЖЦЕМ

МИ ПИШАЄМОСЯ СВОЇМ ПЕРЕМОЖЦЕМ

З  6 по 8 жовтня  2017 року проходив Кубок України з пауерліфтінгу  та окремих вправ де  приймали участь  537 чоловік з усіх областей України. Серед них змагався  і наш земляк  Гавриш Анатолій по двох  дисциплінам:

16:51 12.10.2017

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

Небайдужі люди мешкають в нашій громаді, які  піклуються та допомагають  незахещеним верствам населення. Депутат обласної ради Шматок Микола Миколайович вже не один рік поспіль співпрацює  з всеукраїнським  гуманітарним фондом «Серце до серця».Цього разу був переданий інвалідний візок для мешканки с. Шатура Багнюк Ярослави Миколаївни, яка має І-А групу інвалідності з дитинства. Разом із старостою  Петренко Людмилою Федорівною, депутатом обласної ради  Шматком Миколою Миколайовичем, представником Лосинівської селищної ради відвідали сім'ю та вручили інвалідний візок для пересування Ярославі. Догляд за дівчиною здійснює її мама –  Лідія Григорівна, яка була щиро вдячна  за допомогу, підтримку та небайдужість.

16:26 12.10.2017

ЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ

ЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ

    Шановні мешканці громади! Запрошуємо Вас на святковий  концерт присвячений дню Захистника України, який відбудеться 13 жовтня 2017 року о 18 годині в приміщенні Лосинівського будинку культури.                                                  

14:21 11.10.2017

САЛЬНЕНСЬКИЙ НВК "ЗНЗ-ДНЗ" І-ІІІ ст. ВІДСВЯТКУВАВ СВІЙ 40-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

САЛЬНЕНСЬКИЙ НВК "ЗНЗ-ДНЗ" І-ІІІ ст. ВІДСВЯТКУВАВ СВІЙ 40-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

07 жовтня 2017 року в селі Сальне відбулась урочиста подія. Навчальний заклад, на чолі з директором Калініченко Надією Миколаївною відсвяткував свій 40-річний ювілей! Звичайно ж, це не просто свято вдома. Школа – цілий величезний всесвіт і є два його центри – Учитель і Учень. І саме учні й учителі перетворюють звичайну будівлю на особливий – вируючий, шумний, але добрий будинок, де з кожним роком одні стають розумнішими, інші – мудрішими і всі разом – ближчими і ріднішими один одному.

09:22 10.10.2017

ОПАЛЮВАЛЬНИЙ  СЕЗОН РОЗПОЧАТО

ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН РОЗПОЧАТО

   Відповідно до розпорядження селищного голови № 66 від 09 жовтня 2017 року та у зв’язку зі зниженням середньодобової температури повітря,  розпочати  з 10.10.2017 року опалювальний сезон  в установах та організаціях, які знаходяться на балансі Лосинівської селищної ради.

11:33 09.10.2017

ВІДБУЛИСЯ МІЖШКІЛЬНІ ЗМАГАННЯ

ВІДБУЛИСЯ МІЖШКІЛЬНІ ЗМАГАННЯ

З 23 по 26 вересня в урочищі Піскунове Бурківської сільради пройшли міжшкільні змагання з техніки пішохідного туризму, присвячені Всесвітньому Дню туризму. 

11:29 09.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь