Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВОЛОДИМИР АНДРІЄЦЬ ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ "ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ, УПРАВЛІННЯ ЗЕМЛЯМИ ТА РОЗВИТОК ГРОМАД"

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВОЛОДИМИР АНДРІЄЦЬ ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ "ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ, УПРАВЛІННЯ ЗЕМЛЯМИ ТА РОЗВИТОК ГРОМАД"

14 грудня в м. Київ проект USAID «Підтримка аграрного та сільського розвитку» спільно з Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних рад провів конференцію"Децентралізація, управління землями та розвиток громад".  Голова Лосинівської ОТГ Володимир Андрієць та спеціаліст з розвитку територій та інвестицій Роман Шевчун взяли участь у зазначеній конференції, яка  була проведена з метою поширення кращих практик та універсальних інноваційних рішень ефективного використання та захисту земель в умовах  децентралізації, а також обговорення нових можливостей розвитку територіальних громад із залученням інвесторів.

11:50 15.12.2017

КЕРУЮЧА СПРАВАМИ ОЛЕНА  БОРОВИК ВЗЯЛА УЧАСТЬ У VI НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ  "РОЗУМОВСЬКІ ЗУСТРІЧІ"

КЕРУЮЧА СПРАВАМИ ОЛЕНА БОРОВИК ВЗЯЛА УЧАСТЬ У VI НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ "РОЗУМОВСЬКІ ЗУСТРІЧІ"

14 грудня в Чернігові розпочалася VI науково-практична конференція «Розумовські зустрічі», ініціатором якої виступили Сіверський центр післядипломної освіти та Сіверський інститут регіональних досліджень, фонд Ганса Зайделя (Баварія, ФРН).

10:40 15.12.2017

ШАНОВНІ ЛІКВІДАТОРИ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС!

ШАНОВНІ ЛІКВІДАТОРИ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС!

14 грудня в Україні відзначається День учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.Наслідки техногенної аварії були б ще жахливішими, якби не мужність і жертовність багатьох мешканців, які вже у перші дні страшного лиха прибули на Чорнобильську АЕС і вступили у бій з невидимим ворогом – радіацією.

14:05 14.12.2017

Черговий суботник

Черговий суботник

В  листопаді місяці 2017 року на території с. Шняківка Лосинівської ОТГ було проведено черговий суботник.

15:31 05.12.2017

Повір у себе

Повір у себе

1 грудня на базі Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися змагання для дітей з особливими потребами «Повір у себе», присвячені Міжнародному дню інвалідів. Діти із задоволенням брали участь у змаганнях із дартсу, настільного тенісу, шашок, баскетболу. Вчитель фізичної культури В.Ф. Могильний веде цілеспрямовану роботу по реабілітації дітей-інвалідів за допомогою  фізичної культури і спорту для подальшої адаптації їх у суспільстві.

12:54 04.12.2017

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Доводимо до вашого відома, що з 04.11.2017 року буде відкритий маршрут шкільного автобуса  по підвозу учнів початкових класів, які проживають в селищі Лосинівка на відстані більше 3 км. від навчальних закладів.

11:11 03.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь